Auterra Home
Products
Software
Dyno-Scan Windows
Dyno-Scan Android
DashDyno SPD
Why a Scan Tool
Languages
FAQ
Downloads
Support

Dyno-Scan for Windows Magyar (Hungarian)

Az Auterra’s „Dyno-Scan for Windows” OBD II vizsgálóberendezés immár magyar nyelven is elérhető!

Gépkocsijában világít a zavarjelző „Check Engine” lámpa? Kíváncsi gépkocsija teljesítményére, motorjának állapotára? Tudni szeretné, hány lóerőt és mekkora nyomatékot ad le a motor, mennyire gyorsul a kocsi 1/4 mérföldön, illetve mennyi idő alatt gyorsul 0-ról 60 mérföld/óra sebességre? Az Auterra's Dyno-Scan egy teljes értékű OBD II diagnosztikai vizsgálóberendezés (scan tool) és egy „hordozható próbapad” egyben!

A „Dyno-Scan for Windows” szoftver az összes, 1996 óta gyártott észak-amerikai gépkocsi vizsgálatára alkalmas, beleértve a CAN diagnosztikai kommunikációval ellátott autókat is.

A Dyno-Scan A-300, A-301 és A-302 az összes, 1996 óta gyártott észak-amerikai gépkocsival működik, még akkor is, ha az CAN diagnosztikai kommunikációval rendelkezik. 

Kérjük, olvassa el a magyar nyelvű kezelési kézikönyvet a berendezés további tulajdonságaival, illetve felhasználási lehetőségeivel kapcsolatban.

Ha Ön az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Puerto Ricoban lakik, akkor credit kártyával rendelhet. Ha bármely más országban él, kérjük, küldjön e-mailt a support@auterraweb.com címre az alábbi információkkal:

  • A vásárolni kívánt termékek listája
  • Az Ön neve
  • Postacíme
  • Telefonszáma

E-mailen értesítjük Önt a vásárolni kívánt csomag összköltségről (beleértve a szállítási költséget is) valamint megadjuk a fizetés módját.

Tudod rend termékeink közvetlenül abból a -ból pókháló telek. Auterra terv szerint termékek világméretű. Tudod is elektronikus levél minket és we'll beszerez egy egész ár -val fizetés oktatás magyarul.

Nem az Egyesült Államokban élek. Működni fog az Auterra Dyno-Scan a gépkocsimon?

Az Egyesült Államokban 1996 óta az összes személygépkocsira, kis-áruszállítóra és közepes haszongépjárműre vonatkozóan kötelező előírás az OBD II használata.

Európa és az Egyesült Királyság EOBD (European On-Board Diagnostics) néven vette át a rendelkezést. A Dyno-Scan működik az EOBD-vel felszerelt gépkocsikon.

A fentieken kívüli országokban értékesített gépkocsikra eltérő időponttól vonatkozik az OBD rendelet, illetve egyes országokban nem kötelező az OBD II alkalmazása.

Ország

Teljesen „lefedett” évek

Nem teljes-körűen „lefedett” évek

Egyesült Államok

1996 óta

1994 és 1995

Egyesült Államok (hehéz tehergépjárművek GVRW-vel 14000 font tömeget meghaladóan)

 

1996 óta

Kanada

1998 óta

1996 és 1997

Európa és Egyesült Királyság (gáz/benzin)

2000/01 óta

1996 - 1999

Európa és Egyesült Királyság (Diesel)

2003/04 óta

1996 - 2002

Az összes többi ország

 

1996 óta

Auterra OBD II Scan Tools, Performance Meters and Data Loggers

Copyright Auterra, LLC All Rights Reserved.  |  Contact Us  |  About Us  |  Home